Održavanje SUP dasaka

Održavanje SUP dasaka

Garancija 5 godina

Kako naduvati dasku

Često nas pitaju koja je najbolja tehnika za pumpanje daske, tako da smo na osnovu našeg iskustva napravili kratak video Kako pumpati!

Kako spakovati dasku

Pakovanje SUP daske u RED ranac je vrlo jednostavno i u sledećem videu možete videti sve korake.

Kako da održavam svoju SUP dasku?

Red Paddle Co daske su izuzetno izdržljive i lako se brinuti o njima, ali malo pažnje s vremena na vreme će vašoj dasci pomoći da zadrži odličan izgled duže vremena. Idealno je ispirati svežom vodom nakon svake upotrebe, čuvati je od direktnog izlaganja suncu i čuvati u labavo umotanom stanju. Daske na naduvavanje ne vole da se kuvaju na suncu, pa je državanje u senci, kada se ne koriste, ključno za dugu upotrebu.

Da li će sunce izazvati naduvavanje daske?

Ne, ali ne preporučujemo da dasku duže ostavljate na direktnom sunčevom svetlu. Pridržavanjem ovog saveta pomoći će vašoj dasci da ostane u dobrom stanju deže vremena.

Šta dobijam u kompletu za popravak i za šta mi treba?

U malo verovatnom slučaju da ste napravili rupu na dasci, unutar kompleta za popravak (koji se isporučuje uz svaku dasku), pronaći ćete lepak i zakrpe koji se mogu koristiti za popravku u vraćanje daske u vozno stanje. Zakrpu treba ostaviti preko noći da se osuši. Takođe u kompletu za popravak nalazi se alat za ventil. Ovim možete ukloniti ventil sa SUP daske na naduvavanje. Možda ga nikada nećete morati ukloniti, ali ako se pojavi potreba, imate pravi alat za posao. Evo korisnog video zapisa koji će vam pomoći ako to trebate da uradite

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.