PRIČA O RED PADDLE CO
DECENIJA PREDANOSTI

Jednom davno, osnivač Red Paddle Co, Džon Hibard, shvatio je da možda postoji i bolji način izrade dasaka. Bilo je to 2008. godine i veslanje na dasci je polako postajalo popularno. Dok je veslao na teškoj kompozitnoj SUP dasci, došao je na ludu ideju da daska na naduvavanje može poboljšati stvari.

Nije to bio samo predosećaj. Nakon što je čitavu deceniju učestvovao na svetskim takmičenjima u profesionalnom jedrenju na dasci, Džonu je dosadilo da pregovara sa aerodromskim osobljem i da izbegava proveru prtljaga zbog čitave planine glomazne opreme koju je nosio na nebrojena međunarodna putovanja (bilo je teško, ali neko je morao i to!). Shvatio je da je to problem sa kojim će se suočiti svako ko želi da putuje bilo gde sa svojom standardnom drvenom daskom.

Dok je veslao, razmišljao je o tome. Sa jedne strane, SUP sport je svakome pružao mogućnost da uživa u svetu oko sebe iz vode, za razliku od bilo kog vodenog sporta pre toga. Sa druge strane, koliko ljudi zapravo ima dovoljno prostora da odloži dasku od 3,5 metara, ili vozilo kojim bi je transportovali?

Nešto je moralo da se uradi. Osnivač Red Paddle Co, Džon Hibard, priča o istoriji brenda i vodi nas na putovanje protkano otkrićem, avanturom i inovacijama.

Saznaj kako je sve počelo, informiši se o našim vrednostima i stavovima i koliko smo napredovali od tog skromnog početka 2008. godine.

+PREGLED SUP DASAKA ZA SEZONU 2021

RED PADDLE CO SHOP

Sada možete da kupite svoju SUP dasku direktno u našoj on-line prodavnici. Odaberite dasku koja odgovara Vašim potrebama, poručite i platite on-line ili pouzećem a mi ćemo je dostaviti na Vašu adresu.

+ On-line Shop

SUP BRAND #1 U SVETU

Sa više hiljada recenzija i nagrada, mi i dalje težimo inovaciji i razvoju kako bi osigurali izradu najboljih dasaka za najbolje iskustvo.


+ Red Paddle Co

PRODAJNA MREŽA

Ukoliko niste pronašli proizvod koji tražite, a vezan je za Red Paddle Co, budite slobodni da nas kontaktirate. Red Padle Co Srbija je deo svetske Red Paddle Co prodajne mreže.

+ Kontakt

NOVA SERIJA 2021