LINIJA SUP DASAKA 2021:
JEDNOSTAVNIJE, ERGONOMIČNO & MODERNO

Za 2021. naporno radimo iza kulisa kako bismo vam pružili jednostavnije iskustvo veslanja. Naša nova kolekcija prepuna je SUP dasaka s poboljšanim karakteristikama i ergonomskim dizajnom kako bi vaše vreme na vodi bilo ugodnije nego ikad. Nadovezujući se na dvanaest godina razvoja veslačkih dasaka, naše nadograđene daske se lakše veslaju i brže naduvavaju. Takođe imaju neke premium funkcije koje poboljšavaju vaše celokupno iskustvo veslanja. Posedovanje Red Paddle Co daske je nešto na šta možete biti ponosni, a naš asortiman za 2021. godinu je poželjniji od bilo kog drugog izdanja koje smo proizveli.

+PREGLED SUP DASAKA ZA SEZONU 2021

POZIV AVANTURISTIMA

Nova Voyager linija prepuna je vrhunskih karakteristika koje će vaša veslanja učiniti još uzbudljivijim. Voyager SUP daska je izbor istraživača širom sveta, ugrađena su nova dvostruka peraja koja nude poboljšano praćenje i klizanje. Imati dve kraće peraje umesto jedne duže peraje znači da možete veslati u plićim vodama, otvarajući širu raznolikost plovnih puteva koje možete istražiti.

Takođe potpuno nov za 2021. godinu predstavlja revolucionarni sistem V-trupa, ekskluzivan za Red Paddle Co. Pametnim sužavanjem reza padajućeg šava, novi trup razbija površinsku napetost vode, olakšavajući veslanje. U osnovi, V-trup vam pomaže da vestate duže, uz manje napora. Za ovu novu inovaciju bile su potrebne godine istraživanja, planiranja i razvoja uz opsežna ispitivanja u laboratoriji COAST Univerziteta u Plimouthu.

VOŽNJA TVOG ŽIVOTA

Najpopularnije daske za veslanje na naduvavanje upravo su postale još bolje! Svaka daska u asortimanu Ride sada je integrisana sa dva izuzetno izdržljiva, fleksibilna ifina koja čine daske pravilnije i brže u veslanju od postavljanja sa tri peraja. Ifini takođe pružaju veću okretnost i performanse u surfu i čine daske lakšim za pakovanje u torbu. Za fantastično svestrano iskustvo veslanja, serija Ride 2021 sada nudi još veću svestranost u širokom spektru uslova.

BRZO JE POSTALO JOŠ BRŽE

Stil i brzina idu ruku pod ruku sa novom Sport linijom. Dizajnirane za malo iskusnijeg veslača, ove daske sada pružaju još dinamičnije performanse sa svim novim brzinama. Ova potpuno nova karakteristika nudi manevarsku sposobnost manevrisanja zahvaljujući smanjenoj širini daske i elegantnom, razvučenom delu nosa. Gumirana ivica na repu pomaže oslobađanju vode, tako da daske čisto prodiru kroz vodu, omogućavajući vam brže i dalje veslanje.

RED PADDLE CO SHOP

Sada možete da kupite svoju SUP dasku direktno u našoj on-line prodavnici. Odaberite dasku koja odgovara Vašim potrebama, poručite i platite on-line ili pouzećem a mi ćemo je dostaviti na Vašu adresu.

+ On-line Shop

SUP BRAND #1 U SVETU

Sa više hiljada recenzija i nagrada, mi i dalje težimo inovaciji i razvoju kako bi osigurali izradu najboljih dasaka za najbolje iskustvo.


+ Red Paddle Co

PRODAJNA MREŽA

Ukoliko niste pronašli proizvod koji tražite, a vezan je za Red Paddle Co, budite slobodni da nas kontaktirate. Red Padle Co Srbija je deo svetske Red Paddle Co prodajne mreže.

+ Kontakt

NOVA SERIJA 2021