Način plaćanja i povraćaj sredstava

Proizvode koje naručite preko weshopa kocka.rs možete platiti na tri (3) načina:

  • Pouzećem: celokupan iznos narudžbine plaćate u gotivini prilikom preuzimanja paketa. Plaćanje se vrši dostavljaču-zaposlenom eksterne kurirske službe.
  • Uplatom na račun (uplatnicom na šalteru ili e-banking): plaćanje unapred preko e-banking naloga ili na šalteru pošte/banke na poslovni račun firme. Po završetku procesa kupovine Kupac dobiće potvrdu porudžbine na e-mail adresu koju je naveo u obrascu za kupovinu. Kupac poručenu robu plaća prema instrukcijima iz e-maila. iz  U ovom slučaju roba se šalje nakon evidentirane uplate. Ukoliko kupac ne izvrši uplatu u roku od 7 dana od dana naručivanja, narudžbina će automatski biti stornirana.

 

 

U slučaju reklamacije ili odustanka od ugovora, Kupac ima pravo na zamenu za drugi proizvod ili na povraćaj novca. U slučaju povraćaja novca, iznos se vraća po prijemu proizvoda, odnosno nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Prodavac je dužan da vrati iznos koji je Kupac platio na osnovu računa/ugovora i to najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema Reklamacije ili Izjave o odustanku ugovora.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na dinarski tekući račun Kupca. Ne postoji mogućnost za povrat sredstava u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Borg Titan d.o.o. Subotica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.